середа, 6 січня 2016 р.


            




                                   


      Що ПОТРІБНО ЗНАТИ на кожному етапі інглійської мови...☝

    Питання вивчення англійської мови турбує багатьох, адже школа не завжди дає той рівень знань, коли можна сказати, що мову знаєш на такому рівні, коли можна вільно розмовляти англійською з незнайомими людьми.
   Трохи по-іншому складаються справи у тих, хто не вчив англійську у школі, а тому взагалі не має навіть базових знань. Тому ми підготували для вас пам’ятку-керівництво. Вона буде корисною не тільки для тих, хто хоче вивчити англійську мову з нуля, але й тим, хто хоче покращити свої знання.

Етап 1: Основи (Basic)
    На цьому етапі вам потрібно зрозуміти основи мови, вміти читати та писати, говорити нескладні речення та вміти правильно будувати речення. Для цього вам необхідно зробити 6 кроків:

1. Вивчити алфавіт англійської мови. Англійська абетка не складна і вчиться достатньо легко, оскільки створена вона на основі латинського алфавіту і складається лише з 26 літер.

2. Зрозуміти основи побудови англійських речень та, особливо, порядок слів у реченні і інверсію. Особливу уваги приділіть заперечним та питальним реченням. Непогано буде також знати й принципи побудови заперечних запитань.

3. Вивчити основні часи англійської мови, що використовуються найчастіше. А це:

Present Simple
Past Simple
Present Continuous
Future Simple
Past Continuous
Present Perfect
Всього в англійській мові 16 часів, проте для початку цих 6 часів вам вистачить.

4. Попрацювати над вимовою, розуміти транскрипцію звуків та правила читання.

5. Вивчити числівники.

6. Мати словниковий запас у 500-1000 слів та знати таблицю неправильних дієслів.

Цей етап найскладніший, саме тут виникає більшість проблем, оскільки учні не до кінця розуміють принципи функціонування мови, її граматику, є величезні проблеми з вимовою. Після того, як ви вивчили алфавіт, ознайомилися з принципами побудова речень та хоча б передивилися найуживаніші часи, рекомендується піти на курси англійської мови. Граматику можна вчити й самостійно, проте на курсах ви отримаєте розмовну практику, а робота в групах може буди більш цікавою, ніж самостійна.